ontzorgen
Nazorg Bodem neemt de nazorg van een vervuilde locatie van u over. Zo komt u als eigenaar van de grond weer toe aan uw eigen werk: ondernemen of ontwikkelen.
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,stockholm-core-2.4.3,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
Title Image

ontzorgen

Nazorg Bodem neemt de nazorg van een vervuilde locatie van u over. Zo komt u als eigenaar van de grond weer toe aan uw eigen werk: ondernemen of ontwikkelen.

Nazorg

Een locatie met een bodemverontreiniging hoeft niet meer volledig te worden gesaneerd. Veelal kan worden volstaan met het beheren en monitoren van bestaande installaties en systemen. In sommige gevallen moeten aanvullende maatregelen worden genomen. Maar over het algemeen geldt: wordt er een veilige en beheersbare situatie bereikt, dan voldoet dat aan de wetgeving.

Overname van verantwoordelijkheid

De nazorg voor een vervuilde locatie kan worden overgenomen door Nazorg Bodem, inclusief alle activiteiten, risico’s en verantwoordelijkheden. Dat betekent dat de eigenaar van een locatie wordt ontlast van de technische, juridische en financiële onzekerheden van (de gevolgen van) een bodemverontreiniging.

Onze kernactiviteit

Nazorg Bodem is in 2006 als eerste in Nederland begonnen met de afkoop en overname van nazorg- en saneringsprojecten en heeft inmiddels veel expertise opgebouwd. Als organisatie nemen we de zorg voor een vervuilde locatie uit handen van overheden en particuliere partijen. Langjarige nazorg is onze kernactiviteit.

Zekerheid

Nazorg Bodem is onderdeel van Stichting Bodembeheer Nederland. Financiële risico’s worden met een onderling waarborgfonds afgedekt. Dat verzekert de continuïteit van de nazorg.

 

Nazorg Bodem is (dus) een organisatie zonder winstoogmerk. Het financiële resultaat van onze afgeronde projecten komt, naast de ingelegde premies uit projecten, in genoemd waarborgfonds. Door dit waarborgfonds worden de risico’s over meerdere projecten gespreid.

Wilt u meer weten over Nazorg Bodem? Neem gerust contact met ons op.